Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

repuloteri parkolas

Repülőtéri parkolás

Köztudott, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren nagyon bonyolult a parkolási helyzet. Nincsenek könnyű helyzetben azok, akik saját gépkocsival érkeznek a helyszínre. Példának okáért, a repülőtéri parkolás az Európa Parkoló segítségével igazán egyszerű.

Így mindig lesz hová lerakni a gépjárműjét. Akár fedett helyet is lehet választani, az időjárás viszontagságainak elkerülése érdekében. Mivel a parkolót 0-tól 24 óráig őrzik, ezért senkinek sem kell attól tartania, hogy ellopják az autóját a repülőtéri parkolás alatt.

A díjak megfizethetőek, ezért egyre többen akarják kipróbálni ezt a szolgáltatást. Így nem kell sem a buszra, sem a vonatra, sem a taxira hagyatkozni.

Nem muszáj a nagy csomagot sem cipelni, hiszen a parkolóból a terminálba való eljutás a transzferszolgálat segítségével történik. Sőt, a repülőtéri parkolás után a bőröndök fóliázására is alkalom nyílik. A szolgáltatások előre lefoglalhatóak az europaparkolo.hu weboldalon, ezért ide látogassanak el azok, akik információt szeretnének gyűjteni a lehetőségekről!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Autó